Werkervaring

Systeembeheerder FindWhere B.V.

Mijn werkzaamheden bestonden uit het onderhouden van de computersystemen op kantoor ter ondersteuning van de ontwikkelaars.

Enkele zaken waar ik verantwoordelijk voor was:

  • Beheer van de windows 2008 R2 / Windows 7-10 netwerkomgeving met onder andere Active Directory en Group Policy’s, beveiliging met antivirus en firewall
  • Waarborgen van ISO certificeringen
    FindWhere is ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement en 27001 voor informatiebeveiliging. Gecertificeerd voor omgang met gegevens en beveiliging van de IT systemen. Onderdeel van mijn functie was ervoor zorgen dat de technische maatregelen hiervoor genomen worden en ervoor zorgen dat deze maatregelen ook afgedwongen en nageleefd worden. In mijn tijd bij Findwhere heb ik eraan bijgedragen dat er veilig gewerkt werd en dat de informatie en veiligheid gewaarborgd werd. Dit is ook gebleken uit het feit dat er bij de 2 jaarlijkse audits waar ik aan heb bijgedragen slechts zeer minimale aandachtspunten naar voren kwamen.

Een interessant project waar ik veel aan heb bijgedragen is het opzetten van een nieuwe omgeving voor de live dienst in de Amazon Cloud. Hierbij werd een nieuwe omgeving opgezet op basis van Open Source oplossingen ter vervanging / uitfasering van de huidige live omgeving op basis van Oracle Enterprise database en Oracle Weblogic Applicatieservers.

De uiteindelijke nieuwe omgeving is nu gebaseerd op Red Hat met PostgreSQL en Wildfly applicatie servers.

 

2011-2012 systeembeheer bij Triple M IT in Utrecht

Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit:

  • Migratie van klanten naar Microsoft office365
  • Beheer van PCs van klanten via Microsoft Intune

2008‐2011 Systeembeheerder bij De Wiltfang in Maartensdijk

Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit:

‐ Ondersteunen van gebruikers

‐ Onderhouden van servers

‐ Diverse kleine ict projecten